Er zijn voor iedereen
  • Tilly van der Elst
  • Verzorgende (herintreedster)

Er zijn voor iedereen

“Het ene moment help ik een dakloze die in een opvanghuis verblijft en een uur later verzorg ik iemand in een keurige bungalow.” Drie jaar geleden is Tilly begonnen als verzorgende bij Agathos thuiszorg in Gouda, nadat ze jaren niet gewerkt had. Tilly is dus een her-intreder. En ze geniet van het afwisselende werk! “Omdat Agathos een reformatorische thuiszorgaanbieder is, komen wij  ook bij veel christelijke cliënten. Doordat cliënten weten dat je als medewerker van Agathos ook kerkelijk betrokken bent, merk ik dat zij hier graag een gesprek over beginnen. Omdat je zo vaak bij mensen komt en ook een band met hen opbouwt, merk je dat zij het fijn vinden om hun hart bij je uit te kunnen storten. Dat is mooi om te doen, maar soms ook best moeilijk. Het is fijn om deze thema’s ook samen met collega’s te kunnen delen.”

Mijn leven is verrijkt doordat ik er voor mensen kan zijnTilly

Tilly vindt het mooi dat iedereen bij Agathos zorg kan aanvragen, ongeacht levensovertuiging. “We zijn er voor iedereen, die diversiteit boeit mij. Mijn leven is verrijkt doordat ik er voor mensen kan zijn.”

Lijkt de vrijheid en creativiteit van het werken in de thuiszorg jou ook leuk? Wij zoeken nog enthousiaste nieuwe collega’s in verschillende teams verspreid over Nederland. Wij zoeken onder andere verzorgenden en verpleegkundigen.
Ook wanneer je net als Tilly herintreder bent, of je wilt omscholen tot verzorgende of verpleegkundige, maken we graag kennis met je. Wijs anderen ook gerust op onze vacatures. Samen bouwen we aan de toekomst van christelijke zorg bij jou in de buurt!

Hieronder kun je onze vacatures vinden.