Werken in team Capelle a/d IJssel

Bij Agathos thuiszorg zijn wij er dagelijks met liefdevolle zorg en aandacht voor de cliënten. Team Capelle aan den IJssel zoekt nieuwe collega's. Kom je (weer) werken in de zorg, studeer je nog of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging?

Bekijk hier alle vacatures in Capelle a/d IJssel en solliciteer!

Werken in team Capelle is...

Team Agathos Capelle heeft een prachtige samenwerking met het IJsselland Ziekenhuis. Zo krijgen wij patiënten van het ziekenhuis doorverwezen naar ons cliëntenbestand en voeren wij verpleegkundige handelingen uit zoals katheteriseren, blaasspoelen, airstacken, wondzorg, zwachtelen, injecteren, stomazorg, sonde inbrengen, etc. Vond je het altijd al moeilijk om te kiezen tussen het ziekenhuis en de thuiszorg? Bij ons komen de uitdagingen van die twee zorgsoorten samen. Je komt bijvoorbeeld bij cliënten thuis die je ondersteunt bij het laatste stukje van de revalidatie of helpt bij het inbrengen van sondevoeding.

Zelfroosteren is bij ons geen onbekend begrip. Je kunt namelijk jouw eigen werktijden flexibel indelen en zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat. Zo werk je het ene moment een ‘moederroute’ vanaf 8.30 uur ’s ochtends en de andere keer juist een lange dienst. Dat beslis je zelf! Op de fiets of met de auto rijd je zelfstandig jouw eigen routes en ga je langs bij de cliënten thuis.

Daarnaast zijn er allerlei teamtaken die je naast jouw zorgtaken kunt oppakken, zoals de PR-teamtaak of kartrekker VirtueleThuiszorg. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden zoals het volgen van een opleiding of inhoudelijke scholingen. In Capelle biedt Agathos ook specialistische zorg, namelijk wondzorg, casemanagement dementie en palliatieve zorg. De specialistisch verpleegkundigen ondersteunen bij cliënten in de wijk en je kunt hen raadplegen voor vragen.

Dus ben je op zoek naar een betekenisvolle en uitdagende baan in de zorg? Kom dan werken bij Agathos. Want daar krijg je een baan vol waardering! Ben je student? Stuur ons gerust een appje! Er zijn binnen ons team veel opleidingsmogelijkheden en we begeleiden je graag naar een zelfstandig zorgprofessional.

Kortgezegd betekent werken bij Agathos thuiszorg in Capelle: 
  • Flexibiliteit door zelfroosteren.
  • Uitdagende verpleegtechnische handelingen door de samenwerking met het IJsselland Ziekenhuis.
  • Afwisseling door extra teamtaken.
  • Veel verschillende doorgroeimogelijkheden.
"Ben je student, herintreder of zij-instromer? Kom bij ons werken!"

Neem contact op!

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in team Capelle? Loop gerust een route mee in de thuiszorg en ervaar het zelf.

Wil je meer weten of solliciteren? App of bel naar Martine Kuiper via 06- 57644937. Je mag ook mailen naar werving@leliezorggroep.nl.